Fietsen, Vespa's en meer bij Cycle Center tweewielerverhuur in Valkenburg!

Welkom bij Cycle Center tweewielerverhuur!

Wij zijn hét verhuurbedrijf voor fietsen, groenfietsen (electrofietsen), hybride fietsen, ATB's, Vespa's, scooters, steps, racefietsen en veel meer voor u als individuele gast in het Zuid-Limburgse heuvelland of voor u als organisator van een groepsevenement. Wij bezorgen per jaar meer dan 50.000 huurfietsen vanaf onze basis op locatie door heel Nederland en België zelfs door heel Europa. U mag verzekerd zijn van het allerbeste materiaal van bekende merken als Gazelle, Giant, Koga Miyata en Merida in de allerbeste staat van onderhoud. Uw tweewieler is nooit ouder dan 3 jaar.

Fietsen of scooters voor uw dagevenement of bedrijfsvoorraad? Ons specialisme!

Wij nemen onze zaken graag serieus en specialiseren ons in oplossingen op maat voor bedrijven in het toerisme en de commerciële en overheidssector. Van grote dagevenementen tot lease-oplossingen voor langere termijn; bij ons bent u aan het juiste adres!

Op vakantie in Zuid-Limburg? Hier vindt u Cycle Center!

Naast onze hoofdvestiging in Valkenburg aan de Geul kunt u voor ook een fiets, ATB of electrofiets huren bij onze wederverhuur locaties in Gulpen (Rocca) en Vijlen (Herberg Oud Holset). Logeert u bij een hotel, bed & breakfast of camping in Zuid Limburg, dan is de kans groot dat de logiesverstrekker onze fietsen op voorraad heeft staan!

Een gebruikte of nieuwe fiets kopen? Grote voorraad, grote kortingen!

Daar wij grootschalig fietsen en scooters inkopen en het enkel verhuren van vrijwel nieuwe tweewielers bij ons prioriteit heeft, kunt u bij Cycle Center terecht om een goede, gebruikte tweewieler te kopen! Zowel nieuwe als gebruikte fietsen van merken zoals Gazelle, Giant, Merida en scooters van Peugeot, Piaggio en natuurlijk de Vespa kunt u voordelig bij ons kopen, zowel nieuw als gebruikt!.


Cycle Center voert, ondersteund of/en werkt samen met de volgende initiatieven;